Descargar Les Qualitats de l Aigua en PDF de Manuel Poch

Descargar Les Qualitats de l Aigua en PDF de Manuel Poch año 2000

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Qualitats de l Aigua
 • Autor del libroManuel Poch
 • Fecha de publicación: 13/6/2000
 • EditorialRUBES
 • Páginas del PDF: 160
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • ISBN: 9788449700859
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónIngeniería
 • Valoración del libro: 4.35 de un máximo de 5
 • Votos: 183 
 • Descripción o resumen: Els éssers vius en general, i els humans de manera particular, hem anat introduint modificacions en aquest cicle a base dafegir i treure quantitats cada cop més elevades de líquid en qualsevol punt del sistema. Algunes daquestes modificacions, lleus, són el resultat de les activitats biològiques i les necessitats personals humanes; daltres modificacions, més profundes, són conseqüència dels requeriments agrícoles, industrials i energètics cada cop més elevats dels éssers humans, de manera que captacions i abocaments han acabat modificant la circulació i les característiques i propietats de les diferents aigües. De tot plegat nha resultat una degradació de les qualitats de laigua que ha fet canviar i reconsiderar termes com aigua pura i aigua residual, ha imposat una necessària racionalització en la disponibilitat, nha limitat els seus usos i ha impulsat el desenvolupament de tecnologies per restablir i millorar les qualitats perdudes. Les qualitats de laigua ofereix una visió global i acurada de tots aquests aspectes mitjançant una informació tècnica i entenedora que permetrà al lector fer-se una idea clara i completa de què és realment laigua, com actua, quines són les diverses qualitats requerides en cada un dels nombrosos usos, com podem obtenir-les i quines mesures caldrà prendre per preservar-les
 • Otros formatos de descarga disponibles: MobiPocket - TXT - WORD - EPUB - DOC - PDF - JPEG. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - Dropbox - Torrent - FileHosting - SendGB - MEGA - FreakShare

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Jorge Mateu
 • Fecha: 6/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.24 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Ingeniería

Otros libros del año 2000

Otros libros de la editorial RUBES