Descargar Estructures de Formigo Armat: Predimensionament i Calcul de Secci ons en PDF de Pepa Gomez Bernabe

Descargar Estructures de Formigo Armat: Predimensionament i Calcul de Secci ons en PDF de Pepa Gomez Bernabe año 2002

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Estructures de Formigo Armat: Predimensionament i Calcul de Secci ons
 • Autor del libroPepa Gomez Bernabe
 • Fecha de publicación: 4/12/2002
 • EditorialEDICIONES UPC
 • Páginas del PDF: 156
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • ISBN: 9788483015865
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónIngeniería
 • Valoración del libro: 4.12 de un máximo de 5
 • Votos: 156 
 • Descripción o resumen: Actualment el suport informàtic és imprescindible i d'ús quotidià per al professional del sector de l'edificació. Com a conseqüència d'això, algunes normes, com ara la Norma espanyola de formigó armat i pretesat per a estructures d'edificació (EHE), han evolucionaat i introdueixen canvis significatius en diferents temes, que tracten de manera molt més minuciosa i complexa que no pas en les versions anteriors. L'objectiu d'aquesta publicació, adaptada a la nova normativa EHE, és sintetitzar els conceptes fonamentals dels métodes de càlcul i completar-los amb l'aplicació practica sobre els diferents elements d'una mateixa estructura. Així doncs, aquesta obra no vol ser un gran tractat sinó una guia bàsica sobre el coneixement de les hipòtesis i el procés del càlcul del formigó armat, de manera manual o mitjançant ordinador. Amb aquest objectiu, els diferents temes s'exposen d'una manera assequible, gràfica i, sobretot, molt pràctica, per tal que sigui una eina útil tant per a l'estudiant com per al professional que cerca exemples, mètode, simplificació, comprensió, característiques que pocs textos i normatives ofereixen, ara per ara
 • Otros formatos de descarga disponibles: MOBI - TXT - PDF - EPUB - WORD - DOC. Compresión disponible RAR - CBR - ZIP
 • Servidores habilitados: ADrive - Uploaded - WeTransfer - Torrent - MEGA - Send U It - Dropbox - Mediafire - Google Drive - Openload

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Natalie Blasco
 • Fecha: 24/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.52 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del género o colección Ingeniería

Otros libros del autor Pepa Gomez Bernabe