Descargar Formigo Armat i Pretensat en PDF de Antonio R. Mari Bernat

Descargar Formigo Armat i Pretensat en PDF de Antonio R. Mari Bernat año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Formigo Armat i Pretensat
 • Autor del libroAntonio R. Mari Bernat
 • Fecha de publicación: 20/9/2007
 • EditorialEDICIONES UPC
 • Páginas del PDF: 252
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • ISBN: 9788483018729
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónIngeniería
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 34 
 • Descripción o resumen: Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit, és un llibre concebut bàsicament com a material d'autoaprenentatge per als estudiants d'estructures de formigó en escoles d'enginyeria de camins, d'obres públiques, arquitectura i arquitectura tècnica. Seguint la tradició de l'ETSECCPB, el llibre tracta conjuntament les estructures de formigó armat i les de formigó pretesat. L'objectiu principal d'aquesta obra és permetre que l'estudiant autònomament pugui consolidar els coneixements a base d'aplicar-los en diversos casos, extrets sovint del context professional. Per aconseguir-ho, s'ha elaborat aquesta extensa col·lecció d'exercicis, els quals es poden resoldre sempre amb menys de trenta minuts. Per a l'elaboració del material que recull aquesta publicació, els autors han comptat amb ajudes per a l'elaboració de material docent i innovació educativa de l'ETSECCPB de la UPC i de millora de la qualitat docent (MQD) de l'AGAUR del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, com també amb la col·laboració de les persones següents: Marta de la Torre, Caterina Ramos, Roser Valls, Mònica Martínez i Juan Carlos Rosa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - RB - PDF - TXT - EPUB - MOBI. Compresión disponible RAR - ZIP - ARC
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Cristóbal Pena
 • Fecha: 15/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.67 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONES UPC

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2007