Descargar De la Cuina a la Fàbrica en PDF de Ximo Guillem Llobat

Descargar De la Cuina a la Fàbrica en PDF de Ximo Guillem Llobat año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: De la Cuina a la Fàbrica
 • Autor del libroXimo Guillem Llobat
 • Fecha de publicación: 10/5/2010
 • EditorialUNIVERSIDAD DE ALICANTE. SERVICIO DE PUBLICACIONES
 • Páginas del PDF: 160
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • ISBN: 9788479084493
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónIngeniería
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 89 
 • Descripción o resumen: Les etapes de la cadena alimentària han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions, l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Aquest llibre aborda la reorganització de la cadena alimentària de finals del segle XIX i començaments del segle XX i aprofundeix en les seues conseqüències sobre la qualitat i seguretat dels aliments.L'alimentació centra gran part dels principals debats que es donen en l'actualitat a la nostra societat. Totes les etapes de la cadena alimentària des de la producció primària dels aliments fins la seua comercialització han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Així es fa palès en aquest llibre. Amb ell ens desplaçarem a l'Europa de finals del segle XIX i començaments del segle XX i així ens introduirem en els grans canvis que llavors experimentà el sector de l'alimentació; uns canvis que establiren les bases de l'actual cadena alimentària. De la cuina a la fàbrica aborda aquesta reorganització de la cadena alimentària i posteriorment aprofundeix en les conseqüències que tingué sobre la qualitat i seguretat dels aliments. Ximo Guillem-Llobat és llicenciat en Bioquímica i en Biologia (UVEG), Màster en Comunicació Científica (Universitat Pompeu Fabra) i Doctor per la Universitat de Valè...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PNG - WORD - DOC - EPUB - RTF - GIF - HTM - PDF - TXT. Compresión disponible RAR - 7Z - AZW3 - ZIP - ACE
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - BitShare - Google Drive - MyUpload - Mediafire - MEGA - Copiapop

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Mariano Ballester
 • Fecha: 3/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.81 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2010

Otros libros de la editorial UNIVERSIDAD DE ALICANTE. SERVICIO DE PUBLICACIONES